top of page

Ecospeed voor (super)jachten en plezierboten

Ecospeed is een niet-toxische, uiterst duurzame coating voor onderwater scheepsrompen. Deze geeft een jacht bescherming tegen aangroei en binnendringend water en dit voor minstens 20 jaar.

 

De coating kan aangebracht worden op zowel polyester als stalen rompen. Ze beschermt 100% tegen osmose en corrosie. Opnieuw verven is niet nodig omdat Ecospeed slechts eenmalig moet worden aangebracht. Nadien hoeft de coating enkel af en toe bijgewerkt te worden.

 

Ecospeed bezorgt uw romp een hydrodynamisch glad oppervlak. Dit geeft uw jacht een grotere efficiëntie in het water door de weerstand te verminderen. Dit leidt tot een verminderd brandstofverbruik.

 

Ons coatingsysteem is biocide vrij en 100% niet-toxisch. Dankzij de gecombineerde hardheid en gladheid van Ecospeed kan alle aangroei makkelijk verwijderd worden. Dit kan onderwater gebeuren of via hogedruk reiniging. Beide methodes zijn snel, efficiënt en verwijderen enkel de aangroei. Ecospeed blijft hierdoor steeds op de romp zitten. De coating komt niet in het water of op de vloer van de scheepswerf terecht.

Downloads:

bottom of page