top of page

Subsea Industries

Subsea Industries werd in 1983 opgericht om een lijn van onderwater romp- en schroefreinigingsapparatuur te ontwikkelen. Later kwam hier een lijn van niet-toxische coatingsystemen voor de scheepvaart en de offshore industrie bij.

 

Reeds in 1993 werd de ontwikkeling gestart van een revolutionaire, duurzame en niet-toxische methode om het onderwatergedeelte van scheepsrompen te beschermen. Ecospeed werd in 2002 op de markt gebracht. Na meer dan tien jaar testen werd in 2013 Ecoshield gelanceerd als bescherming tegen cavitatie en corrosie op roeren. In 2014 werd Ecolock geïntroduceerd. Dit coatingsysteem is ontworpen om offshore schepen en installaties decennialang te beschermen zonder dat deze in droogdok hoeven. De laatste twee toevoegingen aan onze productlijn zijn Ecofix, een superieur vulmiddel om cavitatieschade te herstellen, en Ecolast, een ultraviolet licht bestendige coating die zijn kleur behoudt en tegelijk dezelfde bescherming biedt als al onze andere coatingsystemen. Beide producten werden in 2016 op de markt gebracht.

Onderwater reiniging

Apparatuur voor onderwater reiniging van schepen dient stevig en betrouwbaar te zijn. Het unieke ontwerp van onze machines maakt dat deze efficiënt, duurzaam en veilig om te gebruiken zijn. Onze machines kunnen apart geleverd worden of samen met hydraulische aandrijving.

Meer informatie over Subsea Industries kunt u vinden op www.subind.net

bottom of page