top of page

Ik hoef mijn boot niet meer te herschilderen

Bijgewerkt op: 20 aug. 2019

Een klant die een cruiser heeft laten verven met Ecospeed zei, “Toen ik een anti-fouling of een andere beschermende verf op mijn boot gebruikte en mijn boot voor een langere tijd in de haven lag moest ik steeds de verzamelde aangroei met de hand verwijderen. Slechts wanneer de boot in beweging is begint de anti-fouling te werken en eens de romp was aangegroeid kwam dit er niet meer af tijdens het varen. Ecospeed is daarentegen speciaal ontworpen om snel en makkelijk te worden schoongemaakt. Bovendien verhindert de coating osmose en is er dus geen schade aan de polyster romp van mijn boot. Ik moet geen kosten meer maken om mijn boot te laten herstellen, ik hoef geen dure anti-fouling meer te kopen elk jaar of elke twee jaar en ik hoef mijn boot niet meer te herschilderen. Het is een goed product en ik ben er zeer blij mee.”


ความคิดเห็น


bottom of page